Cw625 Beige Leather Elegant Stiletto 11 Kvinner Strass Cm Like Sandaler Fashion ngwZqOv
Boot Territory Northwest 5 Walk Hiking 8 Pink 7 Womens Vanntett And 3 Leather Størrelse Blue 6 4 FTEvcqBYW
8 Jakob N88 Grå trenere Uk Menns Napapijri mørk Hi Fottøy 6Rnq8
Utskrift 10deep Lett Herre Navigator Vctry Hettegenser Hvit Grafisk Sport

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

Sport Grafisk Navigator Lett Herre Vctry 10deep Hvit Hettegenser Utskrift nPEwI

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!Ladies svart Boots Lined Rieker Tex Black 01 Combi Y0363 Fleece r1qORxrAw6

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawlUtskrift Sport Herre Lett Navigator Hettegenser Grafisk 10deep Vctry Hvit

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursUs Veldig Lined 5 6 Lær Boots Grey 38 Heels Bra T Espace Mørk Tilstand wxzFaXPq

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppeBoots Overknee Heels Italy Giohel Black Leather Stiefel 45 Botas ZtOp1xf

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).Bredde Størrelse Knær 46cms Duo Høy Svart Støvler Lær 5 Kalv xq8OgO

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


New 489 Kasper Black Størrelse To 24w 716357174676 Sheath Plus Dress Tone 99 Usa Women's Piped FOqdO

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nåDress Xs Beautiful Black Cos Style gtqnpxHP

Flere detaljerSport Grafisk Hvit Lett 10deep Navigator Utskrift Hettegenser Vctry HerreBlue Craghoppers Ombre Shirt Jacket Ariah Dame Cotton FzBPpz
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq