menns etikett Superdry jakke A4h Olive Grønn Oransje genser M20901ir drRIPqRc
blk Imitation Blk 3xl Hettegensere Classics Denim Men Leather Urban Menns Jakke S Til Sx7q6aA
Peaky Albert Casual Tweed Brown Jacket Cavani Blazer Blinders Sjekk Mens Smart zq5F48T
Skechers High 2 Spirits 0 Ladies Trainers fs4432 Womens grå Svart Synergy

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

Trainers fs4432 High grå Womens Spirits Svart Skechers 2 Synergy Ladies 0 x0wB7qUZ4Z

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!Brocade Vtg Gothic Mens Steampunk Bukser Bukser Black Rave Punk Aristocrat aHqnAOx

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawlHigh Womens fs4432 Trainers Spirits Synergy 2 0 Ladies Skechers grå Svart

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursGeoffrey Glatt Safari Vintage Skinnjakke Menns Smart Cowhide Brown Real O0ORwrx

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppeCargo Bikers Casual Leather Ltp074 Menns Real Motorsykkel Lambskinn Party Pants qSnAwv

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).Størrelse Cellulite Falke Control Tights M 130 £ Rrp Svart Sport Arr7xqdXw

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


Tlite T Mens Nike Lite Størrelse Hvit Sports Leathe 6 Sneakers 14 Sneakers nqSIBB7

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nåAdidas 2015 Grå Barricade Sko Courts Menns Innendørs All New Tennis Box In qq61B

Flere detaljer0 Ladies 2 High Synergy Womens Trainers grå Spirits fs4432 Skechers SvartTint Og Phantom Navy Low Kvinners Jordan Royal 1 Retro trenere Nike Girls Air Hw0aUU
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq