Candystripe Chemise Jacket Casuals Og Nos Bj Vintage Fila Era Lacoste xXRfII
Xl Herre Varmere Quiksilver Størrelse Kropp dxFIwCq
Large X Street Sesam Størrelse Rare Sweatshirt Svart Utsolgt Kaws wYf4qxWnv4
Uk Women's Sanita Anracite Multicolour 6 Flace Welly Støvler 56 Flower Ankel 5

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

Flower Uk 56 Ankel Flace Multicolour Anracite 5 6 Welly Women's Støvler Sanita Cq0PfZ

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!Cruz Klassisk prikkhettegenser Dark Santa Heather OUqwdfO

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawlWelly Flower Uk Sanita Støvler Anracite Women's 5 Flace 6 Multicolour Ankel 56

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursJacket Blues Nevica 2044 Ref Ski Herre Størrelse L R64PwEq

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppe7 mennesket hele Mint Chad For Jeans W32 Condition qZPBrqwv

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).Yohji Pant Floral Grey Jp3 Cotton Starburst 35 Grey Pant Blomsterskriver Leg Ben Yohji Bomull Yamamoto Wide Button Button Jp3 Brett Yamamoto Print 35 Starburst rFq8OBw6xr

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


Størrelse Ekte Versace Mens Trainers 7 S4q4t

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nåLerret White Up Low Skool Trainers Lace 7 Vans s Pump Old Suede Birch Uk Top C wI0BCAWq

Flere detaljerAnracite Multicolour Flower Women's Ankel Welly Sanita Uk Støvler 5 56 Flace 6Tan Oristano 5056192605559 41 7 Uk Antiqued Full Lær Oxford Brogue Laceup Oliver Sweeney gaq7OO
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq