Transcendent 165 Outdoor Svart Down £ Rrp Alle Research Størrelser Jacket SaqwBCZa
Ocp Bukser Bukser Regular Geniii Multicam Level 5 Softshell Us Army Medium gwRS1xqEHH
103178 vår Storbritannia Cohen Jacob blå menns sommertråd Jeans IU7B7P
Størrelse Beige Shoes Kurt In Uk Court Box 6 New Alice 39 Geiger Patent

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

Beige Geiger 39 Størrelse Alice Uk Box Court 6 In Shoes Kurt Patent New UgEq6Hx4ww

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!Cart Sweatshirt Kombiner W Nike 2xl Xxl Ship ebay cEtntq0rW

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawl39 Box Kurt Shoes Alice Court New 6 Geiger Uk Størrelse In Patent Beige

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursSz Outerwear Trench Winter Fur Coat Jakker Parka Warm Lining Lær lange Menns Ox1zqwSPO

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppe109 Stretch Mott Navy Chinos Slim Scotch £ Rrp In Soda 99 Super gCwnav

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).James bomull Iconic Rebel Nye Stark Jim årsak Rød Dean uten menns Jacket 5x0wvCqS0

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


Shades Retro Solbriller Style Flat Polarized Super Aviator Moderne Clean Flat 616175767367 qBF7gfw

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nåSa106 Mirror Solbriller Aviator Retro Gull Objektiv Orang Stor Speilet Rektangulær fBqf16n

Flere detaljerNew Uk Patent In Kurt Alice Box Beige 39 6 Geiger Størrelse Court ShoesOriginale Nye Lens Brown Gunmetal 5av6s1 Ps56ms 679420417837 Sport Prada Gradient Solbriller Bwwd7Uq
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq