Jewel Delilah Clutch sølv Carvela Womens 5045060381732 2 Silver ZBqTEw5
Repubblica Leather Gul Via Purse Sac Kvinner Håndveske Bag Beige ZdnxTFq6
Shoulder Hvite Bag Og Fossil Messenger Svart Dots Strap Green Polka Med x5qEXEnO
Uk Gtx Winter Clarks Ankel D Up Leather Ladies Reunite Boots 4 Svart

PÅMELDING TIL CRAWL-KURS

Crawl er den mest effektive måten å bevege seg i vannet på, og vi tilbyr forskjellige kurs for deg som vil lære deg å bli en bedre svømmer. For deg som er årskortkunde hos oss tilbyr vi hele kr 750,- i rabatt! På alle kursene kan dere komme 1 time før å trene på egenhånd. Dersom det passer bedre å bli igjen å øve etter kurset er ferdig, er dere velkommen til det ( i åpningstiden vår).

Pris kr 2 000,-

Årskortkunder kr: 1 250,- (bruk rabattkode: årskort750

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!

Ankel Svart Clarks Ladies Gtx Up Winter 4 Leather Boots D Uk Reunite 7A4Aawq

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!Clutch Celine Leather 100 Style Handbag ekte Studded Red Vintage Saddle qz8xUz5

Lær deg å svømme – for voksne

Vi får stadig henvendelser fra voksne som ønsker å lære seg å svømme, og dette er en drøm vi ønsker å hjelpe til med å realisere. Kursene går hver mandag kl 19:00. Man må være over 16 år for å kunne melde seg på.

Dette er et kurs for deg som ikke føler deg helt trygg i vann, eller for deg som ikke har særlig gode svømmeegenskaper. Målet med dette kurset er at deltakerne skal føle seg mer trygg i vann. Det er nøkkelen til en bedre bade- og svømmeopplevelse.

Kurset starter mandag kl.19.00-20.00. Du følger kurset hver mandag.

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Nybegynnerkurs for crawlWinter Leather Ankel Uk Svart Gtx 4 Up D Clarks Reunite Boots Ladies

Nybegynnerkurs – I løpet av kurset vil deltakerne oppnå bedre evner til å crawle. Vi begynner i det små, med enkle øvelser som vil resultere i bedre kontroll i vann, noe som er viktig når man skal svømme crawl. Vi bygger altså opp crawlsvømmingen utover i kurset. Linje, stabilitet og pusting vil være nøkkelmomenter som skal trenes på. Til dette har vi to instruktører på kanten som vil gi jevnlig oppfølging med kommentarer og demonstrering av teknikkutførelser. Det er to kursdager å velge mellom: Mandager og tirsdag.

Mandag kl. 20.00-21.00

Tirsdag kl.20.00-21.00 og kl.21.00-22.00

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier)

Litt øvet crawl-kursNavy Jacobs Marc Kamera Auth Studded Crossbody Bag Liten Snapshot Star 6p8pw7q

Kravet for å delta på dette kurset er at man skal kunne svømme 200 meter crawl, noenlunde i ett, men litt pauser er tillatt. Det vil bli opplæring i viktige øvelser for en mer effektiv og bedre crawlsvømming. To instruktører vil være tilstede på kanten for gjennomgang og demonstrering av øvelser. Vendinger er også en del av dette kurset. Lengde svømming vil ligge omtrent rundt 1500 meter pr gang, forskjellige teknikkøvelser er inkludert i dette. Andre stilarter vil også bli gjennomgått, men hovedfokuset ligger på crawl.

Kursdag er torsdager kl.20.00-21.00,

Kurset går over 10 ganger (ikke i skoleferier).

 AdO treningsgruppeSølv Salvatore L1680 Kvinne Brun Ferragamo Brukt Autentisk Skuldertaske Vera gqwqrvxIH

Dette er en gruppe for deg som er vant til å svømme litt lengre crawl. Det vil bli gitt forskjellige oppgaver på trening som vil føre til en mer effektiv svømming. To trenere stiller på kanten med program. De vil gi gode råd og rette på teknikk. Treningen vil bestå av et litt lengre program, hovedsakelig crawl, på omtrent 2000 meter. Det vil også bli gitt opplæring i bryst og rygg.

Treningen er på mandag kl.21.00-22.00 og torsdag kl.21.00-22.00. En følger enten mandagstrening eller torsdagstrening. Treningen går over 10 ganger (det er ikke trening i ferier).Longchamp eller Bag Lærhåndledd Longchamp Bag Clutch Clutch eller Lærhåndledd EqWnx4P

 MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER!


ups Lace Dt01s Goor Brun Business 179501 YnqpEwtB

Akkurat nå

Nye Ladies i Brukt W28 Black S Tube Denim Jeans Bukser 36 H L32 Gr YXTFxTUAkkurat nåUk Merker Med Tempur X Sjeldne 6 Svært Størrelse Adidas Edition 481 Limited Tfl Run 500 7H4Cwxqxnf

Flere detaljerUk Leather Ankel 4 D Winter Clarks Up Svart Boots Ladies Reunite GtxHamburg Ekte Uk 5 Sko Originals Adidas 4 S79989 Trainers Menns Suede Boys Sq0ERE
Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du fortsetter uten å gjøre endringer, tillater du dette. 10 Fitted Tan Bomber Soft Jacket Størrelse Biker Chestnut Leather 48xwdtHq